Onafhankelijk adviseur – De kogel is door de kerk, de vergunning AFM is rond, de afspraken zijn gemaakt. En ik kan aan de slag als uw onafhankelijk adviseur voor uw verzekeringen. Voor alles ben ik uw aanspreekpunt en neem ik alles voor u uit handen.

Bestaande pakketten kan ik voor u overnemen. Uiteraard kijk ik of het pakket nog up to date is en als er betere alternatieven zijn, en waar nodig onderneem ik hiervoor actie.

Ook bij wijzigingen kijk ik wat er mogelijk is. Geen telefooncentrale met een keuzemenu, maar persoonlijk. Aan de slag…. Het komt goed.

Onafhankelijk adviseur

Een vertrouwde naam voor vertrouwd advies. 25 jaar ervaring in verzekeringsland komen nu samen in Corné Baijens Advies. Uw onafhankelijke adviseur voor al uw vraagstukken op gebied van verzekeringen.

Al vanaf 1984 in verzekeringsland werkzaam. Eerst 8 jaar bij een verzekeraar en daarna ruim 20 jaar bij onafhankelijk intermediair Als adviseur van particuliere en zakelijke klanten vind ik het belangrijk om uw vaste aanspreekpunt te zijn voor alle verzekeringsvraagstukken. Nu dus zelfstandig en onafhankelijk.